Skip to main content

9121 Győrszemere Nagyszentpál, Tó utca 7.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Csak természetes kőzetből

◊ márvány ◊ gránit ◊ traverin ◊ agglomerát burkolatok

LIBO - a természetes kövek forgalmazója

Látogasson meg minket, válasszon a legszebb márványlapok közül.  Telephelyünkön hétfőtől péntekig 8:00 és 16:00 óra között, szombaton 8:00-tól 12:00-ig várjuk kedves vásárlóinkat.

Mindent megoldunk saját illetve hozott tervek alapján. Burkolandó anyagok mérete lehet normál vagy akár táblás nagy lapok.

  1. Egyedi lépcsők és konyhai, fürdőszobai pultok: Legyen szó modern vagy klasszikus stílusról, vállaljuk egyedi méretekben történő lépcsők és pultok tervezését és kivitelezését, hogy az Ön elképzelései tökéletesen megvalósuljanak.

  2. Ablakpárkányok, nyilászáró kőkeretek burkolása és készítése: Széles választékban állunk rendelkezésére kőből készült ablakpárkányok és nyilászárók kereteinek burkolásában és készítésében, hogy otthona vagy vállalkozása még egyedibb legyen.

  3. Meglévő természetes kőburkolatok helyszíni csiszolása: Tapasztalt csapatunk vizes technológiával végzi a meglévő természetes kőburkolatok helyszíni csiszolását, hogy azok újra ragyogóak legyenek és hosszú éveken át szépségüket megőrizzék.

  4. Műemlékek régi burkolatainak restaurálása: Fontosnak tartjuk a múlt értékeinek megőrzését, ezért szakembereink vállalják műemlékek régi burkolatainak restaurálását, hogy azok újra régi fényükben tündököljenek.

  5. Márvány-gránit padlólap burkolás: Kínálatunkban megtalálhatók a legkiválóbb minőségű márvány és gránit padlólapok, melyeket szakértő csapatunk precízen és gondosan helyez el, hogy otthona vagy vállalkozása egyedi stílusát kiemeljük.

  6. Épületek homlokzati burkolása ragasztott, kapcsos kivitellel: Professzionális szolgáltatásunkkal vállaljuk épületek homlokzatainak burkolását ragasztott vagy kapcsos kivitellel, hogy azok hosszú éveken át megőrizzék szépségüket és funkcionalitásukat.

    Referenciák

      Miért minket válasszon?

      • Tapasztalt és szakképzett csapatunk magas színvonalú munkát garantál.
      • Rugalmas megközelítésünknek köszönhetően az Ön igényeire szabjuk szolgáltatásainkat.
      • Minőségi anyagokat és modern technológiákat alkalmazunk munkáink során.
      • Ügyfeleink elégedettsége és bizalma az egyik legfontosabb számunkra.